Kansallismielinen toimintajärjestö Pohjanvartio esittäytyy

Tervetuloa Pohjanvartio-järjestön kotisivuille! Mikäli olet yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut kansallismielinen ja massamaahanmuuttoa vastustava suomalainen, olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Pohjanvartio on keväällä 2021 perustettu järjestö kansallismielisille suomalaisille, jotka tahtovat saada toiminnalleen vipuvoimaa verkostoitumalla muiden samanmielisten kanssa. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on voimakkainta silloin, kun se perustuu yhteistyöhön eikä poteroitumiseen.

Voit lukea lisää meistä esittelyartikkelistamme: https://www.pohjanvartio.net/tietoja/

Voit ottaa meihin yhteyttä, esittää kysymyksiä ja liittyä toimintaan sähköpostitse. Mikäli haluat, voimme järjestää pgp-salatun yhteyden. Ota yhteyttä: [email protected]