Pohjanvartio kannustaa suomalaisia tukemaan White Lives Matter ‑kampanjaa

Valtamedia, suuryritykset ja eliittipuolueiden poliitikot ovat kiihtyvällä tahdilla alkaneet lietsoa valkoista itseinhoa kansan keskuuteen. Polttoaineena kampanjassa käytetään amerikkalaista Black Lives Matter ‑propagandaa, jonka mukaan valkoisilla ei olisi oikeutta puolustaa itseään mustia ammatti- ja taparikollisia vastaan.

Yhdysvallat on paraatiesimerkki siitä, mihin epäonnistunut väestöpolitiikka johtaa. Värilliset rikollisjoukot ovat onnistuneet valtaamaan itselleen suuria kaupunkialueita, joissa valkoiset eivät uskalla liikkua, koska raiskatuksi, murhatuksi tai pahoinpidellyksi joutumisen riski on liian korkea.

Mustien ja latinojen valtaamilla alueilla myös värilliset itse kärsivät, sillä infrastruktuurin, lainvalvonnan, liike-elämän ja peruspalveluiden rappeutuminen alkaa samalla hetkellä, kun valkoiset jättävät alueen muuttaakseen vähemmän “monikulttuurisiin” kaupunginosiin. Valkoisia vihaava valtamedia kuitenkin väittää, että “valkoinen rasismi” olisi syy siihen, että murhien, huumekaupan, korruption ja köyhyyden kaltaiset ongelmat kärjistyvät aina siellä, missä ei-valkoisten suhteellinen edustus on suurinta.

Kuka tahansa arkijärjellä varustettu ihminen osaa laskea 1 + 1. Lapsenkin on helppo ymmärtää, miksi sosioekonomiset ongelmat ovat aina läsnä siellä, missä mustien määrä on suurin. Tämä pätee monikulttuurisissa länsimaisissa kaupungeissa ja entisissä afrikkalaisissa siirtomaissa. Erityisen totta tämä on kuitenkin niissä Afrikan maissa, joita valkoiset eivät koskaan kolonisoineet. Olipa valkoisten rooli alueen kehityksessä kuinka vahva tai heikko hyvänsä, mustien suuri määrä vaikuttaa aina merkitsevän hyvinvoinnin ja järjestyksen loppua.

Edellä kuvatun johtopäätöksen vetämistä pidetään kuitenkin nykyisessä tulehtuneessa kulttuurissamme “rasismina”, jota täytyy välttää viimeiseen asti. Siksi jokainen mustien ongelma täytyy sälyttää valkoisten harteille. Kun musta raiskaa valkoisen naisen, syyllisiä ovat mustien köyhyyden (jollain kummallisella logiikalla) aiheuttaneet valkoiset. Kun mustat hakkaavat aasialaisia, on taustalla “valkoisesta ylivallasta kumpuava rasismi” ja niin edelleen.

Koko Black Lives Matter ‑liike onkin savuverho, jonka avulla valkoisia pyritään estämään tekemästä hyvin yksinkertainen laskutoimitus, jonka ratkaisu olisi erittäin epäedullinen globalistien, valtamedian omistajien, liberaalien poliitikoiden ja ei-valkoisten maahanmuuttajien kannalta. Syyttämällä valkoisia kaikista maailman ongelmista suomalaisvastaiset tahot kotimaassamme tahtovat pitää kansamme sokeina, jotta suomalaiset eivät nousisi yhtenä rintamana haastamaan kulttuurimarxismin valheita.

White Lives Matter ‑kampanjointi on oiva keino osoittaa, kuinka kaksinaismoralistista kulttuurimarxistien propaganda on. Kulttuurimarxistit eivät halua edes myöntää, että valkoisten hengellä olisi merkitystä. “Rasismin vastustajiksi” itseään kutsuvat tahot ajavat rodullista kansanmurhaa, jonka uhreihin myös suomalainen heimo heidän pimeissä fantasioissaan lukeutuu.

Valkoisen solidaarisuuden, totuuden ja kansallisen itsenäisyyskamppailun nimissä kannustammekin kaikkia suomalaisia osallistumaan White Lives Matter ‑toimintaan. Voit aloittaa ruohonjuuritasolta kotikaupungissasi täyttämällä katukuvan alla olevalla kampanjamateriaalilla: